15 Sep 18 Yogesh Simmhan
HiPC and Microsoft along with IISc invites you to
Workshop on Improving Research and Publication Outcomes
IISc- Indian Institute of Science
CV Raman Rd,
Bengaluru, Karnataka 560012
Date | Time: September 21, 2018 | 10 AM – 4 PM
|We look forward to seeing you at the event!|
|Registration and Welcome||9:30 onwards|
|Welcome-Keynote||10:00-10:15||15 mins||Dr. Sathish Vadhiyar|
|Effective writing and creating publication ready papers||10:15-11:30||75 mins||Dr. Yogesh Simmhan|
|Cloud Computing for Research and AI||11:45-12.30||45 mins||Industry Speaker|
|Technical Deep dive on Scientific Computing Resources||12:30-13:15||45 mins||Industry Speaker|
|Technical Deep Dive on Data Sciences and AI Resources||14:00-14:45||45 mins||Industry Speaker|
|Collaborating In a Secure way||14:45-15:30||45 mins||Industry Speaker|
|Closing QA and Open House||15:30-16:00||30 mins|
|Microsoft respects your privacy. Please read our online Privacy Statement.If you would prefer not to receive future promotional emails from Microsoft Corporation please go here to unsubscribe. These settings will not affect any newsletters you’ve requested or any mandatory service communications that are considered part of certain Microsoft services.
To set your contact preferences for Microsoft newsletters, see the communications preferences section of the Microsoft Privacy Statement.
To set your contact preferences for other Microsoft Communications, go here.
|Microsoft Corporation (India) Pvt. Ltd.
10th Floor, Tower B&C
DLF Building No. 5 – Epitome Cyber City, DLF Phase IIIGurgaon 122002 Haryana, India
© 2018 Microsoft. All rights reserved.